Gastgezinnen gezocht!

Update 25 sept 17: dringend gastgezinnen gezocht voor onze 2 shepherd-reutjes!

Wij hebben 2 reutjes van 6 maanden die dringend een gastgezin nodig hebben. Ze zitten nu bij ons in de kennel, maar zijn simpelweg nog te jong voor het kennel-leven. Dit doet ze geen goed. Daarom willen wij ze zo snel mogelijk in een gezin plaatsen voor circa 6 maanden. Wel gescheiden! Ze gaan niet samen in 1 gastgezin. Het zijn super schattige hondjes met hele zachte karakters. Kunnen heel goed met kinderen en honden. Wilt u 1 van de mannen tijdelijk opnemen in uw gezin? Mail ons dan snel! info@vomfalorie.com .


6 sept 17:

Wij zijn dringend op zoek naar gastgezinnen die voor 1 jaar een pupje willen opvoeden tot lieve rustige huishond. Deze honden worden opgeleidt tot geleidehond of hulphond. We krijgen namelijk ook aanvragen voor hulphonden die weliswaar vele vaardigheden moeten leren, maar niet perse dé antenne hoeven te hebben voor emoties bijvoorbeeld. Daarom kunnen we in bepaalde situaties toch werken met eigen honden.

We zijn tevens op zoek naar gastgezinnen voor oudere honden. Wij komen namelijk nog wel eens honden tegen waarvan we twijfelen of ze wel de juiste basis hebben om ze verder te trainen tot hulphond. Normaal wijzen we die honden dan af, maar we zouden zulke honden juist graag voor een bepaalde tijd in een gezin plaatsen, zodat wij meer te weten komen over het gedrag van de hond in- en rond huis. 

Wilt u ons helpen?   

Mail ons dan snel!  info@vomfalorie.nl  


Herplaatsing:

Zo nu en dan hebben wij afgekeurde hulphonden in de herplaatsing. Deze worden vermeld op onze algemene website bij Te koop/gevraagd: www.vomfalorie.com